Bestillingskjema HMS løsninger

Fyll ut skjemaet under for å bestille HMS løsninger av oss

Betingelser

Markedets beste betingelser:

  • Ingen etableringskostnader
  • Ingen bindingstid
  • Ingen fakturagebyr
  • Kun månedspris (HMS System)

Systemet eller kurset blir satt opp innen få timer. Du blir fakturert løpende iht. den intervall du har valgt.

Avtalen kan sies opp når som helst.

Det er ikke tillatt å kopiere dokumenter eller annen informasjon i løsningene til annet bruk enn innad i HMS løsninger levert av Alfa Gruppen AS.

I systemet har du 10 GB tilgjengelig til opplasting av filer. Dersom du trenger mer kan du oppgradere til 100 GB for 50 kr. pr. mnd. i tillegg. 

Ofte stilte spørsmål

Er det kun månedspris?

Ja, vi har bygget et system som skal være rimelig for små og mellomstore bedrifter. Vi har derfor ingen etableringskostnad, fakturagebyr eller andre gebyrer. Kun månedsprisen.

Virkelig ingen bindingstid?

Nei, vårt system har ingen bindingstid. Dersom du ikke er fornøyd med systemet kan du si det opp når som helst og du har da kun betalt for den tiden du har bruk det.

Hvor lang er leveringstiden?

Vanligvis blir systemet tilgjengelig ila. noen timer. Men du bør selv sette av litt tid til å fylle ut bedriften sine opplysninger og gjennomgå risiko analysen som vi har laget et utkast til.

Hvordan er det så rimelig?

Vi har mer tro på fornøyde kunder i et langt kundeforhold enn bindingstider. Av den grunn har vi bygget et enkelt system som er langt innenfor lover og regler og som passser godt til små og mellomstore bedrifter. Mange fornøyde kunder gir lave driftskostnader pr. kunde som igjen kommer kundene tilgode.

Får vi alt vi trenger?

Ja, systemet har alle dokumenter og informasjon som både ledelsen og de ansatte har behov for i det løpende HMS arbeidet. Detsom du mangler noe gir du beskjed så fikser vi det for deg.
Vårt leveranse team holder seg løpende orientert om lover og regler og oppdaterer systemet om nødvendig.

Du får også tilgjengelig et fil-arkiv der du lagrer alle egne filer.

Hva med tilpassede behov?

Dersom din bedrift har behov utover standarpakken kan vårt team hjlepe til med å tilrettelegge systemet slik at det tar høyde for din bedrift sine behov.